Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
nIsTv4n #34203 Ez a CD-s megoldás mindenképpen érdekes. Az a kifogás, hogy nem lehet feltölteni az internetre, elég gyengusz, itt inkább az áll a háttérben, hogy hátha így könnyebb pénzhez jutni belőle.
Ezzel nincs is gond, de szerintem csak megnehezítik a pénzbeszedést, mert mi lesz a külföldiekkel? Oda a Magyar Posta horror áron továbbít mindent, még ha csak levélként feladott diszkről is van szó.
Ráadásul én magyar címről is inkább odaadnám a posta és lemezköltséget is a fejlesztőknek, vagy lenne ennyivel olcsóbb. Még a nagy kiadók is próbálják előtérbe hozni a digitális kiadásokat.
Az egész cucc ellopása pedig pont annyi ideig fog tartani, amíg az első pár ember meg nem kapja a lemezt, tehát ez ellen nem fog védeni. Amíg a játék készítői nem találnak ki erre valami megoldást (márpedig nem fognak, mert magát a játékot sem tudták warez mentessé tenni), addig a pályákból pénzt beszedni maximum jótékony alapon lehet.
Gondolkodtam már ezen, miként lehetne emberibb formába helyezni a pályakiadást (valaki írta, hogy a Flight Sim-hez vannak kiadott, fizetős tartalmak, azok nem tudom hogy működnek). de egyetlen megoldás egy mindig online szoftver lenne, mely a játék indításánál/pálya betöltésénél/busz választásánál ellenőrizné, hogy az adott bejelentkezett játékosnak van-e hozzá jogosultsága. Na de ötleteket nem akarok adni senkinek semmihez, mert nekem jó az ingyenes modell is :)
Példának okáért az Usti pálya hangulatos, de messze nem ér annyi pénzt, amennyit kér érte, sok részletesebb, jobb pálya van - ingyen...