Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
precise #31058 off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég ritkán járok ide ahhoz képest, hogy az magyarok közül anno kb harmadik ember voltam aki megvette az OMSI-t még a megjelenés napján német nyelven. Majd szinte azonnal megcsináltam az Omsi Hungary oldalt, ami azóta is azt a kinézetet használja a headerrel együtt amit anno megcsináltam. Félre értés ne essék nem azért írom mert ez zavar, sőt örülök neki, hogy tovább működik az amit én idő hiányában abba hagytam. Na szóval az Omsi Hungary-ból alakítottam ki az OVKV-t amiben sokan segítettek. Eközben sok embernek segítettem stb...
A problémám a következő: Teljesen jóhiszeműen belinkeltem ide egy készülő busz szimről egy linket amire annyi választ lehetett volna adni, hogy:
a: tudunk róla, nem tudjuk mikor jelenik meg.
b: nem tudtunk róla, de jó hogy mondod.
c: év végére ígérték a megjelenést
...és a fentiek kombinációja.
Ehelyett khunzsolt szerintem teljesen feleslegesen beszólt valamit amire ránylag normális elfogadható választ adtam, amit persze továbbra is fenntartok.
Ez az egész bejegyzés khunzsolt önbemutatása miatt jött létre, ugyanis egy ilyen privát üzit kaptam tőle, tudom is én miért: