qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• cSuwwi
    a házigazda jogköre erősen korlátozva van, ezért szerintem van létjogosultsága annak a bannolos js-nek. mivel a házigazda jogot jóesetben úgy lehet kapni, hogy a közösség megszavazza, nem pedig a topiknyitóé, ezért a kvázi saját topikjában szerintem joga sőt kötelessége rendet tartani, ennek a része a kitiltás is.

kevés a moderátor, és sztem gáz állandóan a modiknak sírni, hogy tegyenek rendet (gondolom ide se véletlenül tévedtél, hanem sírt valaki). a script önszabályozás, ha a házigazdát érdekli a topikja, és nem csak azért vállalta el hogy legyen hatalma, akkor használjon minden lehetőséget, ami alapból vagy a fejlesztés töketlensége miatt külső megoldásként készült.

az elmúlt időben a pár retinens miatt erősen esett a színvonal, az nem megoldás, hogy a házigazda nem akar semmit tenni, mert joga van itt lenni mindenkinek. aki nem képes beilleszkedni, annak nincs, vagy belső bant neki, vagy rendeset. ha belép második reg.-gel akkor ugyanaz. meg lehet oldani, csak foglalkozni kell vele, ennyi.