Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
BKG #13623 Leszedtem én is ezt a pályát, a grafikai beállításokat áttettem minimumra, a menetrendeknél átalakítottam a létező összes tournál, hogy használhatja bármelyik buszt (mert nem akartam leszedni az összes átfestést, hogy feleslegesen ne terheljem ilyennel), és még így is csomószor memória hibát ír ki. Le lehet okézni, és utána továbbfut a játék, de kicsit zavari, hogy percenként felugrik egy ablak, hogy gondok akadtak az omsi.exe-vel. Annyit sikerült megfigyelnem, hogy ezt abban az esetben mindig felhozza, hogyha beállok egy buszmegállóba, és ott felszálló utasok vannak. (Ha csak leszálló, akkor nem írta ki).
Ötletem sincs, hogy mit kéne még beállítani, pedig 4 Gb memóriám van, picit több mint 2 éves gépem, egy Nvidia GTS250-es videókártyával. Még a Berlin pálya is simán futott rajta elég magas beállítási szinten.
Sajnálnám, hogyha nem tudnám normálisan használni ezt a Bowdenham pályát, mert az egyik legjobb pályának néz ki. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet orvosolni ezt a problémát?