Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Igen a festegetős módszerrel készül! Úgy működik,hogy gyakorlatilag minden útkert spline-ból készítek. A betonszegélyes spline neve: "kraweznik-chodnik-szer.sli",a sima fűszegélyesé pedig: "kraweznik-trawa-bez2" mind a kettő a szceczin-ben van. Az utóbbit én is nrgasdasd kollégától kérdeztem meg mert nem találtam,de mint utólag kiderült azért nem mert a sima 1.0-ás szceczin volt meg,és azóta már kijött a 2.0 is.
Nehézkes mert mindent pontos szögekben hajlítgatni kell ahhoz, hogy minden klappoljon. Ráadásul amennyire csak lehet tartani kell a párhuzamot,méretarányt. Én speciel mindig egymás mellé rakom először a két spline-t,beállitom r-el párhuzamba,majd utána rakom le.
Ezek a spline-ok már ki vannak képezve,igy nem kell a magasságokkal bíbelődni.
A lámpáknak megmondom őszintén még még nem álltam neki,úgyhogy ahogy az angolok mondanák: "Finger's crossed!" vagyis egyenlőre csuriba rakom a kezem és imádkozok,hogy ez a kiskockás módszer menjen majd.
spy803: Minden saját készítés spline-okkal! Csak az IKEA a Sugár és az Árkád object. Amit ismételten köszönök Fuszhi kollégának!
Amúgy nem is értek a modellezéshez sajnos,pedig jó lenne mert az örsre és még egy pár helyre kellene csinálnom valahogy bkv bódét,újságárust,ilyesmit a végállomásra,meg pl. a cserepesház is elég jellegzetes... szóval az is még "?"
De mint láthatjátok a végeredmény elég élethű tud lenni,szóval megéri vele szenvedni. Még egy jótanács: Én a záróvonalat használom vonalzóként,amikor egy kereszteződést vagy járdaszigetet készítek. Egyszerűen meghosszabbítom vele az adott szakaszt,így látom a síkját.