Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Roanake #1195 Nos igen, a probléma elég összetett. Kipróbáltam az AI-val, hagytam, hogy ő vigye be a buszt miután lement az utolsó kör (átadtam neki a helyet felül a menüből a gombbal). Leszedte a vonalszámot, kiírta, hogy garázsmenet és szépen elszáguldott a garázsba, be a sorompón. Utána jobbra fordult és a jobb oldali épület bal első ajtaján átment és eltűnt.
No mondom ennek a fele sem tréfa, kipróbálom én is. Ugyanúgy csináltam mindent, mint az AI. Mennék be az ajtón.... hát visszapattantam róla :D
A menetrendből változatlanul nem tudok kilépni olyankor, akármit is csinálok. Visszaparkoltam a buszt ugyanoda, ahova a játék teszi ha a garázst választod kiinduló pontnak de ez sem segített. Mindig újra be kell töltsem a térképet busz nélkül, ez az egy módja van annak, hogy kiszabaduljak a menetrendből. Idegesítő :(
A normális működés az lenne, hogy amint átmész a sorompón és/vagy megállsz odabenn a parkolóban, akkor vége legyen a garázsmenetnek a menetrendben is és 'kiszabadulj'.
Megoldás még, törölni a menetrendet azelőtt mielőtt felszólít, hogy menj garázsmenetre... és utána menetrend nélkül menni a garázsba. Lényegi funkciója már nincs a dolognak ott úgysem.