emlékszem még a gomb leállítós dologra :D jó volt..:D
Szerintem nem kiábrándító, hogy nem tudja minek kell a ház, a monitor meg ezek....az sms már más kérdés, de pl a nagymamám se nagyon tud sms-t írni....de a telefonnal azér elboldogul...de ha nem akarják nem is fogják tudni vagy nekik már nem is kell, mert úgy érzik....a családban én vagyok aki talán a legtöbbet ért a géphez, de én is csak a felszínét karcolgatom...innen-onnan összeszedem az infót, de az igazat megvalva nem is nagyon érdekel....
Az hogy anyám, anyád nem értené, hogy egyes topikokban mi megy, miről beszélnek az szerintem érthető...hisz a netnek is van egy kialakult nyelve, szlengje....ha nekem azt mondják láma, akkor arra gondolok először, hogy hülye, hozzá nem értő, míg anyám valószínű az állatra...én azt mondom ez már inkább generációs távolság mintsem gond...meglehet érteni idővel...
Amikor én még tini voltam....:D ez is változó dolog...mikor apám tini volt, akkor is más volt az általános...most ezek pörögnek...hogy ez most mennyivel rosszabb az más kérdés....
Hogy 70 évesen mi lesz?? ki tudja...ha az ember lépést tart a világgal, akkor semmi sem lesz kezelhetetlen....talán....:D