IWimv2m.jpg
  • zsgaby
    Elégedett AMD vásárló vagyok. 386DX-40, 486DX4-160, AthlonXP 1700+, és jelenleg egy A6 3670k -t használok immár 4. éve, otthon. Ja meg van egy régi ASUS K52De laptop (szintén AMD) amit filmnézésre használok hdmi kábelen. Azt elmondhatom hogy mind hozta az elvárt ár/teljesítményt. Sőt, amikor a szomszédnak cyrix 486dx2-66-osa volt, nekem meg még a 386dx-40, és az övén nem futott a transport tycoon akkor azért volt anyázás részéről :) Ez mondjuk azért a ritka kivételek közé tartozott.
    De szervereket üzemeltetek, azokban mind jellemzően Intel van, és a támogatottság miatt talán én sem javasolnék mást.
    Szóval igen ez örök vita marad. Én végigéltem mind a videoton tv computer vs. commodore, a tseng vs s3, a 3dfx vs rivatnt vs matrox és stb vitákat. Végül az üzlet döntött, habár ezek között mind volt valami nagyon innovatív dolog. Pl a 3dfx teljesképernyős pixelösszemosása, melyet később csak sokkal magasabb órajelű GPU-val tudtak csak elérni. A programozók pedig szerették a Glide-ot azt mesélik :)
    Magam részéről itthon csak AMD, munkában Intel, de nem tennék esküt egyik mellett sem. És nyilván itthon sosem volt lehetőségem/akaratom a legerősebb konfigot választani. (P133, Celeron 300, és P4 3.2 volt intelben itthon szal nem zárkózom el előlük)