IWimv2m.jpg
  • Palinko
    ez a GSO dolog nagyon banális meg elég pitiáner, azért egyik legolvasottabb magazin (vagy volt) és nem kezdi előröl mert nem éri meg? meg már régen is előfordultak bajok és nem csinál sűrűbben mentést, csak részlegeset? még ha nem fordultak elő akkor is egy mentést legalább havonta egyszer.

válaszolt hsz-re reagálva, sajnos elkorcsosult a fórumozás, fiatalabb barátaim már nem is értik mit csinálok, meg mit szeretek az sg-n :D úgy 4 éve vettem észre én is, hogy kisebb a pörgés, de lehet már előbb is visszaesett csak nem figyeltem. régen nem nyitott senki úgy új topicot, hogy ne vágódott volna be 3-4 arc az első 1 órában most meg néha "örökre" üresen maradt topicok is születnek (úgy értsd, hogy még most se írt bele senki, pedig már régen nyitotta, mondjuk 2-3 nap elteltével már meg lehet adni ezt a kategóriát sztem). új regisztrációk is nagyrészt a kitiltott emberek multiregjei már, bár örülök ha látok valakit akiről kiderül hogy mégsem az.

nem értem mi lehet az oka, facebook rendben hogy sokan vannak, de nem az igazi, egy nagyobb csoportban követhetetlen már a beszélgetés, de még kicsiben is kevésbé követhető mint itt, témák szerint osztva, ugrás az utolsó olvasatlan üzenetre. rendben, hogy ott is van témák szerint mert mindennek lehet csoportot létrehozni, de közel sem úgy használják mint a fórumot régen hogy specifikus topic, hanem inkább általános. nem tudom index fórum vagy más nagyobb fórumok érzik-e ugyanezt, nem tudtam megszokni a fórummotort ezért nem is szoktam rá azokra, de sztem ugyanúgy megérzik, sőt talán még jobban.

nem értem mi változott, nem hiszem hogy kevesebb igénye lenne az embereknek a netes kommunikációra, inkább az van, hogy valszeg introvertált lett, tehát szűk baráti körben folyik a beszélgetés amibe nem láthatunk bele és nem ilyen extrovertáltan mint fórumon ami szerintem elég nagy baj. mert más emberekkel max azok beszélnek akik hírek alá kommentelnek de hát az teljesen más szint, ott túl sok jó nem szokott kisülni