nézd, hülyének lenni emberi dolog, nem vallási, ha neki az kell, hogy apu vigyáz, hogy a sok kezű csajszi segít a nehézségeken, hogy a beszívott dagi segít át az úton legyen, a magánügye. Valaki a hit nevében tesz jó/rossz dolgokat, valaki meg azért mert úgy gondolja, hogy a csillagos lobogó, sarló kalapács, bármi akármi, mindenre feljogosítja. a vallás nincs katasztrofális hatással a világra, azok az emberek vannak katasztrofális hatással a világra, akik valamilyen ideológia mentén felsorakoztatnak maguk mögé embereket és mások kárára cselekszenek, hogy fényevést, vakcinatiltást, nekem nem szimpi nép kiirtását csinálja, vagy random emberek gulágra küldését az mindegy ebből a nézőpontból. Kérlek győz meg nekem egy hithű ateista komcsit, hogy nácinak lenni micsoda csudi jó dolog. Az, hogy a környezetedben nincsenek teszem azt normális hívő emberek, értsd ugyanolyan average joe mint te vagy én, de néha elmennek templomban, hisznek, fontos nekik a hitük ápolása, az nem azt jelenti, hogy ne ilyen lenne a hívők nagy része.