IWimv2m.jpg
  • Zomil
    Haverom megvette 0day, adok a véleményére(és eléggé diablo 1-2 fan). Azt mondta, h 1-2 apro dolgot leszámitva teljesen rendbe van. Hozza azt amit az ember elvár a diablo-tol. Élvezetess mobölés, egész jo történet, és nehezebb fokozaton már azért kihivás is van. Viszont aki nagyon rákockul és nem áll fel töle napokig annak egy picit rövidke, dehát dio2 se volt valami hosszu a kieg. nélkül. Szoval szerintem teljesen korrekt munka, akinek meg a folyamatos online dolog baj...hát sztem azok kevesen vannak, mert manapság ritka, h valakinek otthon ne legyen állando netkapcsolata. AH meg sztem egyáltalán nem zavaro, ha akarod használod, ha akarod nem...nincs valami nagy kihatással a játékodra. Ha az élvezet neked abbol származik, h farmolsz itemeket, akkor nem használod :)

Bár nekem egyik diablo se érne 15ezret, hiába vagyok akármekkora dio fan és imádtam az 1-2-t, 15ezret egyik részért se fizetnék, viszont 8ezerért már gondolkodás nélkül megvenném...csak hát blizzard játék...nem sok esély van rá, h 8-ért beszerezzem :(