• FefeeX
    "Szerintem te a saját problémádra keresel megoldást, csak azt függő gyerekekre vetíted."
    Ezen jót röhögtem. Ki vagy te, hogy ilyeneket ítélj? Megmondjam? Egy függő, aki tagadja erősen hogy az. És ezért belepofázik mindenbe, leoszt mindenkit. Tudod ezzel nekem nincs problémám, mert az hogy ilyen évente, 1-2 napra előfordul velem, messze nem olyan kóros, csak egyszerűen érzem hogy hülyeséget csinálok. De annyi téren csináltam már hülyeséget, és ezzel nem is vagyok egyedül... (És igen, az átlag baromságaitól még igencsak messze vagyok) --> nevelni csak arra lehet hogy legyen önkontrollod, mert amennyiben egy gyerek akar valamit, azt meg fogja csinálni, többnyire úgy, hogy a szülők felé sosem derül ki... (sok dolgot láttam már, egyszerűen kontrollálhatatlan, vagy beleneveled még előtte, hogy ne tegye ezt, vagy így jártál)
    Ebből az is látszik, hogy a fene nagy élettapasztalatod légből kapott, gyereked sosem volt, csak megvan az "egyéni szemléletmódod" és azt próbálod terjeszteni...