Ez egyszerűen nevetséges. Újabb példája, hogy sok ember mennyire ost*ba...
Két dologról van szó, az egyik, hogy adott egy jó játék, ami nagyon jóra sikeredett, ezért játszanak vele sokan. Mégis mit gondolnak? Valami rejtett agyfrekvenciás torzitás van a játékban, ami odakényszeríti maga elé az embereket??? Röhej... Ennyi erővel tiltsuk be az összes TOP listás játékot...
A másik, hogy akármit is teszünk, valjuk be az ember önmaga ellensége. Mindig lesz valami, amivel önmagunkat öljük. Most éppen lehet előfordult több eset, de ha arányaiban nézzük, akkor a másik 11,7 millió ember miért nem fordult még le a székből??? (Plussz a többi pár millió, aki mondjuk nem eredetin játszik) Lehet, hogy nem a játékot, hanem az embert kellene okolni? Hát szerintem valószínű. Ha nem lenne WOW lenne más játék, ha nem lenne az sem, akkor meg kimenne az utcára, és ott csinálna valamit, vagy szedne be szert, vagy mindegy mit csinálna. A lényeg, hogy az az ember, akiben annyi önkontroll sincs, hogy önmagát védje, hát belegondolni is rossz, hogy más emberekkel szemben mennyire tudják tartani a kontrollt....
ui.: Már velem is előfordult, hogy pár óra számítógépezés, vagy TV után észrevettem magamon, hogy hú kicsit lehet sok volt, de ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy nem vagyok normális, és egyszerse szidtam se a fejlesztőket, se a stúdiókat, hogy szakadjon rájuk az ég, amiért dolgoznak azon, hogy legyen valami amivel kikapcsolódhatunk...