FefeeX#15
De ha a szülő adott esetben nincs otthon, akkor kb ennyi volt... Üzleti út, stb, messziről próbáld meg sok munka mellett a gyereked befolyásolni... Hidd el, kb esélytelen... Azzal egyetértek, hogy biza bele kell nevelni az önkontrollt, de szvsz akinek van sincs többnyire annyi, amennyi kellene... Emellett a szülő feladata figyelni a gyerekre, ha nincs otthon, akkor vegye a fáradságot, hogy tudjon róla mit csinál az a hülye gyerek, arról beszélve, hogy egy 12-15évesnek többnyire nincs saját bankkártyája - szülő tölti fel. Vegye a fáradságot, és nézzen utána...
(lineage és wow közt a hangulat a különbség, a grafika erősen másodlagos)
Játszom, igen. Néha többet mint szeretnék, bár hál' isten komoly munka mellett, felelős pozícióban már nincs sok szabadidőm... :) Nálam már van olyan hogy unom mégis tolom, mert kell a reward. Ennyi. Szerintem ezzel messze nem vagyok egyedül. Sosem tagadtam, hogy nagy hatással van rám a játék. Nem mondom hogy a játékot kellene kitiltani, csak egyszerűen nem értek egyet a leegyszerűsítéseddel, mert többnyire hülyeségek.
Wowot toltam már 15+ órát folyamatosan (egyetem mellett :) ), előtte más játékot meg max 3 órát bírtam, mert mindent meguntam (pedig nem kis nevekkel játszottam)