• Ylmar
    #28
    Usamen Power:

    #13.: Azért, mert az emberek a hétköznapjaikban állandóan szembesülnek vele, illetve a problémákkal. Komoly gondok vannak, ez tény. Egyesek nem tudnak elvonatkoztatni a hétköznapoktól még egy cikk erejéig sem, mindenhol, mindenben a problémáikat látják; ezért offolják szét politikával az adott fórumot.

    Nem mondom, én is szívesen beszélgetek politikáról, válságról, miegymásról, de csak a megfelelő helyen. Ennek a cikknek a hozzászólás rovata viszont nem az.

    KoviP:

    #21.: És nemcsak játékokban, hanem filmekben is; gondoljuk csak az Alien filmekre. :) :P

    Lapaleves:

    #27.:

    Bizonyos értelemben erőforrásbőség van; Sőt, talán energiabőség is, igen. Azt hiszem, ezek komoly visszaesése generálhat valami nagyobb előrelépést az űrkutatás terén. Úgy vélem az a lényeg, hogy érje meg a vállalatoknak kilépni a kozmoszba. Érje meg ipari tevékenységet folytatni odakint;ez hozhat igazi, és látványos fejlődést.

    Szerintem is hobbi szintű a jelenlegi űrkutatás. Nem mintha nem elég nagy koponyák dolgoznának az ügyön, egyszerűen csak komoly erőforráshiánnyal küszködnek a projektek.

    Azt hiszem voltak is ilyen törekvések, hogy szuper ellenálló növényeket fejlesszenek/tenyésszenek ki, épp a marsi projekthez. Régen hallottam már felőle. Utoljára valamikor a Deltában, a kilencvenes évek végén.
    Bár a Marson nem tudom, hogy miféle természet adta lehetőségekkel lehetne élni a napfényen kívül...