• FlyingV
    a 'kiveszed és megy' dolgot szerintem félreérthetően tolmácsolta a kollega - kiveszed, megy, és menni fog, semmit az ég egy adta világon nem kell vele csinálni. Mellesleg a sleep funkció a Windowsokban kb egy easter egg, vicc.. A többire nem reagálok, nem lehet értelmesen beszélgetni sokakkal :) Nem kell hasraesni az Apple-től, a marketingjük pl gusztustalan, de tény ami tény, nem doboz/reklámok alapján kell értékelni egy terméket szerintem, hanem használati élmény, produktivitás, ár/teljesítmény szempontjából. Én vettem egy MacBook Blacket (igen, a gagyi fröccsöntött műanyag.. bár a fekete jobb anyagból van :) ), amikor kijött az MacBook (nem tetszett) 260-ért (1 hónappal előtte 374 volt, amúgy utsó darab itthon :) ), azt hiszem 5 évig le se fogom cserélni 5 évig.. És az új verziójú Mac OS-ek gyorsabbak lesznek rajta, mint az előzőek, a gépem mindig naprakész lesz. Windowsos gép esetében ilyet én nem tudtam csinálni, lehet velem van a hiba.

Nagyon sokat forgolódok IT-s lapokon, érdekel az egész, nagyon sokat gondolkodtam, mi kell. És hát most sem tudnék jobbat mondani akárkinek, minthogy Mac-et vegyen. Minden mutató alapján. Feltéve persze, ha olyan speciális programokat kell használnia, amelyek pl csak Windwoson érhetők el.. Bár valamelyik nagy (külföldi) számtech lap azt hozta ki, hogy a MacBook Pro a legjobb Windows-os gép :))