ocsieu#56
Nem is csak ez az egyik fő probléma itthon...
Iphoneom szlovákoknál vettem, az imacem pedig 90%+, hogy osztrákoknál fogom...
Hazai kereskedőknél hiányolom a valós napi árfolyamot, amit csak úgy lehetne elérni, ha lehetne itthon is euróval apple cuccokat vásárolni, de sajnos ez nem így van...
Ha itthon ugyanannyi euróért megvehetném bármelyik apple terméket, mint mondjuk Ausztriában, nem nyugatra(Bécsbe) mennék, hanem keletre (Bp-re), mégha tőlem Bp 2x olyan távol is van, mint Bécs...
De amíg a hazai kereskedők többnyire csak egy irányba követik (szinte előre) az árakat (visszafele minden sokkal kisebb mértékben és sebességgel történik), addíg engem felejtsenek el...
Arról nem is beszélve, minek vegyek vezetékes magyar kiosztású billentyűzetet és "egeret", ha nekem vezeték nélküli kell csakis és kizárólag??? Csak a vezeték nélküli "egér" és billentyűzet plussz 40000 forintocska...
Sajna az is a hazai kereskedőket minősíti, hogy az árakat úgy lövik be, hogy ne érje meg kimenni pl Ausztriába vásárolni, pedig ez csupán egy vezeték nélküli billentyűzet és "egér" esetén már simán megéri, igaz eredetileg ez nem lesz magyar billentyűzet, de könnyedén azzá matricázható, szóval...
Nameg ugye beszmacen sok olyan story olvasható, ami miatt szintén érdemesebb felkeresni egy külföldi kereskedőt, aki valószínűleg nagyságrendwkkel több apple terméket ad el, és a problémás esetek is gördülékenyebben, gyorsabban orvosolhatóak...