• szivar
    #244
    Tehát ha tegnap óta az összes veszélyeztetett állatfaj nem növesztett pluszban nyolc péniszt és kilenc szülőcsatornát és tíz méhet, tizenhat lábat, kilencvennyolc fület, illetve százhuszonhét szemet (mellyel akár a sötétben is láthat az egyed), akkor nincs is evolúció. Mert ugye egyből vala a nőstény és a kan kutya, olyan nincs hogy "szétválasztja őket nemük szerint". Tehát ezek csak úgy teremtettek. Mert ugye az evolúció arról szól, hogy "vazze, nem tudok lélegezni a levegőből, pedig már kiapadt ez a tó. Növesszünk gyorsan tüdőt, meg grátisz lábakat is, mert csak". És leend izé. Valahogy nem jön be a hozzád hasonló fanatikusoknak az hogy nem egyik percről a másikra történnek ezek a dolgok. Sok száz, sok ezer (sőt millió) generáción át megy a dolog, lépésről lépésre.

    De még mindig áll a kérdésem. Vajon véget ért-e a teremtés, vagy nem? Mert az Úr megpihent a hetedik napon... De azóta mi van? [hiszek a Könyvben, hiszek az Úrban...] Mondjuk ez nem zárja ki annak a lehetőségét hogy a Bibliát is csak emberek írták.

    Mondhatni hogy én nem mondom hogy nincs igazatok, de aki veletek egyet ért az eretnek, máglyára vele! Még valaki olyan aki nem úgy hiszi mint én? He?!!