• A1274815
    "Csak vannak olyan ügyek, amikre nem elég 1nap."

Elkaptad a lényegét. És a soron következő ürgének nem kell, sőt jobb ha nem követi (kevesebb esélyrá, hogy korruptció bekövetkezzen), ahoz hogy tudja folytatni az kell, hogy ne gyártsunk felesleges dokumentumokat (mi a jó fészkesfenének több ezer oldalas vádirat pl., jó tudom szakértők meg tudják indolkolni helyesen és logikusan, én viszont azt mondom a kezelhetőségi problémák miatt, oldják meg sokkal kevesebből, gyűrjűk le a birokráciát). A dokumentumoknak olyan formátumúnak kell lennie, hogy bármelyik részlet gyorsan megtalálható legyen (indexelés, nem nagy trükk a számítás technika korszakában). Ha valamivel szemben találja magát ami ismeretlen előtte rákeressen az ügy dokumentumában.

És egy meglepő megoldás: bizonyos kritikus poziciókba: HFAs/Asperger Színdrómás illetők űltetése. (A túl nyomó többségük becsületes azért, valamint hihetetlenűl ügyesek is tudnak lenni). Más kritikus poziciókból, pénz vezérelt nárcisztikusok/pszichopaták kitíltva (ezt mondjuk könnyű leírni, végre hajtani már nehezebb).

"Ha van rá algoritmus, akkor ok. Mondjuk, konkrét 5let ennyiből nem "vizualizálódott" előttem."

Nics rá kéne találni, de nagyából: kivizsgálni (3. fél váltogatva), ha hülyeség akkor vagy semmit se tenni, vagy a hazudozót megbűntettni.