Budget kategóriás játékok kiadója.
-
Gabe18 #110 Huh, a minap a kezembe került egy ilyen gyöngyszem. Adtam haveromnak pár játékot kölcsön, ő meg hozott egy "Villámcsapás Hadművelet" nevű valamit (illetve hozott még Stalkert, de az már régen megvolt nekem, meg Alien VS Predator-t, ami meg Steam-es és nem tudtam beregisztrálta-e már mert akkor úgyse megy, ha meg nem akkor talán én a saját nevemre nem fogom. gondoltam). Úgyhogy maradt nekem a City csoda. Valami perverz kíváncsiság nyomán felraktam.
Hát mit mondjak, érdekes. Első küldetés, repülőn visznek, azt írja egy mezőn fogunk majd landolni/vagy találkozni valakivel már nem emlékszem. Erre elkezdik lőni a repülőt, na mondom biztos lezuhanunk. Töltés. Következő kép, emberem bent van egy ház padlásán, se beszakadt tető, se semmi. Hogy kerültünk oda, ki tudja...
Grafika, borzalmas mai szemmel, de fogjuk rá. De azt képzeljük el hogy ami a pályán van tereptárgy, MINDENBEN fennakadunk. Nincs olyan folyosó ahol ne akadnánk bele valamibe, a végére már simán, természetesen laza egér rántásokkal szakítottam ki a karaktert mindenhonnan annyira megszoktam.
Meg azon röhögtem, utolsó pályákon kiírja feladatként/tanácsként hogy "ne ejts foglyokat, ez egy likvidáló akció" (vagy valami hasonlót). Hát mondom ne röhögtess, mért ha akarnék lehetne foglyokat ejteni? Hát eddig se lehetett b... meg.
Szóval a minőség az szárnyal továbbra is. Bár nem tudom mikori ez a csoda. De az vicc hogy ezekbe a szutykokba alapban van magyar nyelv (jó hát nem sokat kell benne fordítani). De hát inkább egy minőségibe lenne fordítás mint 5 ilyenbe...