• scnad
    SE buzi ? Ezzel kicsit mellélőttél. Én nem vagyok márkafüggő ( pl. mindenáron SE ), nekem van egy spec, amit tudnia kell, s mellé van egy blacklistem pár márkával. Ha pl. egy Motorola annyiért tudna többet, vagy kevesebbért annyit, mint az éppen kinézett SE, habozás nélkül váltanék ( feltéve hogy nem cserélhetetlen előlapos hyperpink az egész ).

Symbian és a gyorsaság, stabilitás ? Na ne ... Amúgy abban igazad van, hogy Symbiant nem nyúztam hónapokig, de ahányszor csak láttam a havert, mindig küzdött vele. Vagy lassú volt, vagy reset, vagy csak szimplán nem ment vmi feature. Egy alkalommal pár percnél hosszabb időre ( kb. fél óra ) megkaparintottam, de mit ne mondjak, nem volt vmi nagy élmnény .

Ha jól rémlik, anno nálam is landolt egy 5110 -es, adva neki egy esélyt új akkut is vettem bele, de a menürendszere eléggé illogikus volt, a cserélhető előlapot ( citromságra ) nem tudtam ugyan leoperálni, de cserébe recsegett mint a fene. Kb. 3 hónapig használtam mint 2. telefont, végül eladtam egy nokia vérpistikének.

De ha már így belekezdtünk, kíváncsi lennék a nokiafanok hasonlóan mély egyéb ( nem feltétlen SE ) készülékkel kapcsolatos élményeire.