• DjDano
    "SMV-Recsegni/ropogni fog az egész
    -Cserébe legalább nem lesz olcsó
    -Valami saját berhelt os fut rajta
    -Csak billentyűzettel lesz kezelhető
    -Egy egyszerű program indításhoz 30 almenüt kell végigjárnod, de cserébe win3.1 ablakokkal találkozhatsz mindenütt
    -Lesz rajta Snake:D
    -Az előre telepített programok között az összes nokia sync program megtalálható lesz, így a képernyő teljes tartalmát nokia ikonok töltik ki.
    -Képernyő masszív hármas."

1. Ember nem tudom te mikor használtál utoljára Nokia telefont, de úgy nagyjából a 3410-es korszakban recsegett utoljára a Nokia

2. A Nokia nem olcsó, de a minőséget meg kell fizetni, lehet hogy sok telefonban kevesebbért több funkció van, de a minőségük csapnivaló

3. A Nokiánál egyszerűbb menüje egyik telefonnak sincs, amugy meg a Symbian nem Nokia fejlesztés

A többi csipkelődésed szót se érdemel, de az látszik rajtad, hogy megrögzött Nokia utáló vagy és fogalmad sincs a Nokia telokról

scnad: SE és a megbízhatóság? ezt ugye viccnek szántad, a SE joystick atomhamar tönkremegy, nem egy haveromnál előjött ez pár hónap használat után, a Nokia évek alatt de megy tönkre...

Ui: Emlékszem úgy 10 éve még a Siemens volt itthon a piacvezető márka, én már akkor is egy fosnak tartottam, de hát a magyar ember árérzékeny és az olcsót veszi meg, mert az áruk kétség kívül alacsony volt, most meg hol a Siemens? Csődbe mentek...