• FlyingV
    Igen, van számomra más telefon is az iPhoneon kívül: HTC Touch HD, LG Prada, nagyon várom a Palm Pré-t és a megdöbbentően jónak tűnő Gigabyte cuccosokat.

E51 kategóriájában a legjobb? Én örülök, hogy így gondolod, de én az iPhoneom 24+1 ezer magyar forintért vettem (a plusz egy egy akciós sim kártya, amivel havonta 10 percet tok beszélni), havi 10-et fizetek az eddigi 15 helyett és még van mobilnetem is rajta...

Nokia mint legértékesebb európai márka? Ez most vagy az évszázad poénja, vagy valamit nagyon benéztél.. És ezt most nem úgy értem, hogy nekem nem jön be a márka (elfogadom, hogy vannak tájékozatlan/más ízlésű emberek), hanem gazdaságilag/egyéb megfontolások alapján.

Amúgy egy dolgot nem vitatok el a Nokiától: a legalsó kategóriába pozícionált telefonjaik tényleg bírják a strapát. N95je havernak kb ugyanolyan magasságból esett le, mint az én iPhoneom 6x7x, előbbi kaputt, utóbbi (legnagyobb megdöbbenésemre) 100%os. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt/a barátomnak volt pechje és ez egy elszigetelt eset. Mindenesetre a régi, kék háttérvilágítású 6310-es óta nem csináltak olyan telót, ami miatt (na jó, max E50-en gondolkodtam egy hetet, ez igaz) olyan 'vennék
    egy ilyet' érzésem támadt vóna.. Mondjuk lehet az én bajom, de egy telefonvásárlás nálam minimum 2 hónap, az iPhone előtt 6 hónapot gondolkodtam :)