roliika#31
Hány nicked van jóember? Mondj 1 registry kulcsot ami beépített trojanra/spy-ra utal.
Win 7 nemkell fujfuj...multi touch-ot hozd nekem össze légyszi XP alatt, aztán beszélgethetünk, hogy mi szar meg mi nem.
Fejlesztgetek...még xp alatt .NET 3.5 framework, C# Express. Naponta dob hátast a rendszer, mert nem igazán XP alát lett kitalálva a 3.5..pedig csak alapvető osztályokat hivogatok, semmi extra. Olyan szép kékhalálok szoktak lenne, öröm nézni...muter gépén kipróbáltam..Vista van rajta amit ugye gyűlölni kell..érdekes módon nem halódik meg ilyesmitől.
Vistáról még annyit, hogy muterom gépe, és az enyém egyforma vas, csak az enyémen még xp van mert ezzel kaptam, ő meg Pistával. Az övé minimum 2* gyorsabb. A lemezműveletektől kezdve (na jó az USB-s másolás az kritikus) az ablak nyitogatásokon át a programok futtatásáig...gyorsabb úgy, hogy multkor a Vistás gépről 140 kémprogit szedtem le mert tesóm rendszergazda módban minden szart néz vele (user error: Please press any button, and change the user).
A Win 7 a vistánál 30-40%al gyorsabb. XP-hez képest 240%.
Mert a GPU-t használja grafikus megjelenítésre.
Mert más a driver modell.
Mert más a lemezkezelő algoritmus.
Mert más a memória kezelése.
Mert hatékonyabban használja a több magot, de még 1 magnál sem vall szégyent.
Ne mondd már, hogy a lassan 10 éves agyonfoltozott XP azt stabilabb, jobb gyorsabb...szeptemberben csinálok egy sebesség tesztet, csak hogy mindenki számára 1értelmű legyen, mi milyen gyors, vagy lassú.
Játékok is jobban futnak Win7 alatt...50-100%-al..de persze van pár kivétel...a kivételek oka, hogy balfasz virtuális biztonsági meghajtókat akar telepíteni pár játék..ugye másolás védelem szempontjából..és Vista nem igazán tudja tolerálni...de ez már ne az oprendszer hibája legyen, hogy g*ci programokat írnak védelmi célzattal.