Engem a Vista-nál, és valószínűleg így lesz ez a Windows 7-nél is a tetemes helyfoglalás zavar egy picit, bár ha figyelembe vesszük a mostani és az XP idején kapható HDD-k kapacitását, és árait vagy egy mostani jobb játék által elfoglalt lemezterületet, annyira nem is vészes a helyzet. Ezt leszámítva, és az én esetemben még egy hibajelenséget amiről lehet nem is a is a VISTA tehet, nekem semmi bajom ezzel az OP rendszerrel, és ha a WINDOWS 7 csak a VISTA-nak a felturbózott és optimalizált verziója lesz, ami java részt így is van, akkor én szerintem nem fogok csalódni benne.
Olvastam itt, a hozzászólások között, hogy a régebbi programok nem futottak VISTA alatt, valamint, hogy az XP 10X-20X gyorsabb a VISTA-nál. Nem is tudom, embere válogatja, hogy milyen programokat használ, de én alig találkoztam olyan programmal (most egy sem jut eszembe) ami nem futott volna el a 64 bit-es VISTA alatt amit én is használok. A gyorsaságról meg annyit, hogy számtalan teszt szerint, egy megfelelő hardwarekkel felszerelt gépen futtatott VISTA, és ezen futtatott alkalmazások, legyen az akár játék is, semmivel nem lassabbak mint XP esetén. Szóval felőlem jöhet a WIN7