• NEXUS6
    #6
    Van egy csomó ilyen színezetű művészeti alkotás, pl Lolita, rengeteg anime, meg ilyenek.

    A hc gyerekporno az tényleg dúrva dolog, én minimum kivégezném, aki ilyeneket csinál.

    De nekem kezd egyre idegesítőbb lenni ez az állandó gyerekpornózás.
    Alapvetően nem érdekel a téma, és marhára unom, hogy valami önjelölt érdekvédő csapat éjjel nappal randalírozik ez ügyben a neten.

    Ha pl minden 50. cikk a bálnák megmentésével foglalkozna és minden nap tolnák az arcba a híreket szegény lemészárolt cetekről, akkor lehet hogy előbb utóbb ellenkező hatást váltanának ki és én is csatlakoznék a cet kérdés "végső megoldásához".

    Szal sajnálom ezeket a gyerekeket, a szülőket és valami módon azokat a beteg emberkéket is akiknek ilyenen jár az agyuk.
    De könyörgöm, az emberek többségének azért nagyobb gondja van annál, mint hogy xy gyerekvédő szervezet milyen kampányokat szervez.
    Úgy érzem itt valójában nem a problémáról van szó, hanem arról, hogy xy szervezet minnél nagyobb hatást tudjon gyakorolni az emberek életére, és ezzel növelje a saját jelentőségét.

    Szal, ha már meg akarjuk oldani a problémát, azért kíváncsi lennék arra, hogy pl ilyen képek nézegetése levezeti az ilyen emberkék beteges ösztöneit, vagy fokozza? Mert ha az előbbi, akkor bizony minél inkább megnehezítjük, hogy ezek az emberkék könnyű kielégüléshez jussanak, annál dúrvább dolgokat fognak elkövetni.

    A drogokhoz kapcsolódó negatív hatások egy része, (bűnözés, kábszer kereskedelem, függőség, marginalizálódás, stb) pont abból jön össze, hogy az adott szer használata tiltott, így az emberke nem tud nyíltan küzdeni ellene, vagy az ellen, ami kiváltja, hogy hozzányúljon.