jamborl#33
A jelenlegi jatekokban nagyon is sokat szamit a processzor sebessege.
Ha a video kartya nagyon utos Ati 4850 feletti vagy nvidia 9600GT, illetve 9800Gt folotti akkor a 4200as athlon proci joval visszahuzza a teljesitmenyet a videokartyanak.
Ebben az esetben (ezt en teszteltem) a proci ki van hasznalva maximalisan amig a videkartya csak 60-65% van leterhelve.
Meg kell lelni egy egyensulyt a videkartya es a proci sebesegenel, mert hiaba vesz valaki egy eros kartyat maganak ha gyenge a proceszora az a kartya egy nalanal joval alacsonyabb szinten fog teljesiteni.
Aki meg filmezik es netezik es onlineos jatekot jatszik megfelel az alaplapi video is ;)
Sajnos az AMD nem tudja mar tartani a versenyt, es igen az Intel procik mar joval gyorsabbak persze dragabbak is. Aki teljesitmenyt akar az vegyen Intelt, aki olcsot elfogadhato teljesitmennyel az maradhat az AMDnel.
Teszteltem az AMD 6000+ X2es verziot es nagyon meg vagyok elegedve a sebesseg/ar arannyal. Eezheto a windowsban az felnyillo ablakok sebessege az installalas, vagyis az egesz jol megy es nem is draga proci.