#165"A mágneses lebegtetés és hajtás elve nem újdonság, azt már 1934-ben szabadalmaztatta a német Hermann Kemper a MAGLEV ről hallotál már?"
Toto, ne komolytalankodjunk mar legy szives! Vizet nem lehet egy poharbol egyben kiemelni elektromagnessel mint ahogyan rezkabeleket a fold felett lebegtetni sem.
A jo eg aldjon meg legalabb probald ki es nezd vegig az eloadast amit linkeltem es utana folytassuk a temat. El nem hiszed milyen rohadtul nehezemre esik egy olyan topikba irni ahol korultekinto erdemi vita helyet write-only forumtarsakkal hajigalok sz*rt akiket raadasul nem a tema vagy erdeklodes hajt hanem tarsadalmi hierarchiban valo balga elhelyezkedesi jatek, hogy "kinek van igaza".
Nekem nem fontos, hogy igazam legyen. En nem azert irok ebbe a topikba es a tobbibe se. Csupan szeretnek megosztani masokkal ismereteket. Ezert mondtam az elobb, hogy ha nem erdekel senkit akkor nem vesztegetem az idomet. Mondjatok meg batran ha nem erdekel a tema de szeretnetek, hogy igazatok legyen. Mert akkor feleslegesen nem kormolok. Ha meg erdekel barkit is, netan kiserletezni akar vele otthon akkor folytassuk es en orulnek ennek a legjobban. Ugyhogy utoljara kernem, hogy tessek mar odafigyelni a videokra vagy ellenorzni a jelenseget, de CSAK es CSAK IS akkor ha erdekel.
A MAGLEV meg szupravezetos magneslebegtetesek meg hagyjuk meg egy masik topikra.