Toto, ha erdekel a tema es egy egeszseges hangnemben illetve megfelelo intellektualis szinten lefolytatott vita valamint hajlando vagy megnezni videokat es nem elbol ugy allsz hozza a kerdeshez, hogy "engem ugyse lehet meggyozni", hanem "ha meggyozoek a bizonyitekok akkor elgondolkodom rajta" akkor hajlando vagyok a topikot folytatni. Ezt csak azert mondom, mert Epivel az elso labdarugason sem jutottunk tul es nem is latom ertelmet pazarolni az idomet ra. Veled viszont szivesen elbeszelgetnek a temarol, ha hajlando vagy "meghallgatni" - ertem ezalatt, hogy vegigolvasni amit irok, megnezni kepeket, meghallgatni tanuvallomasokat es haladni a temaval.
Es kerem, hogy felreertes ne essek, mert a tanuk nem joskapistak a faluvegerol akiknek a kutyajuk furcsan viselkedett amikor a kozeli diszko projektoranak a fenye feltunt az egen, hanem olyan emberek akik kozul csak nagyon keveseknek sikerult magas rangu karriert befutni szigoruan titkos katonai objektumokban az Egyesult Allamokban. Nem egy ilyen ember van es nem egy van koztuk akik az eletukkel vagy a csaladjuk eletevel fizettek azert mert megszolaltak. Az o eloadasaikat is be fogom linkelni ha menet kozben a bevezeto elgondolkodason tulmentunk.
"Fotón és videón pedig miden lehetséges, nem kell bedőlni az UFO magazinoknak!"
Eppen ezert linkeltem be autentikus szemelyek altal tartott eloadasokat amiket a masik "beszelgeto"partner tajekozodas nelkul elutasitott.
Ha az UFO temat kiveseztuk, megyunk tovabb temarol temara, jon a kapcsolodo hianyzo tortenelmunk es ha vegigmentunk mindegyiken ossze fog allni a kep. Ez azt jelenti, hogy azt is meg fogod erteni, hogy miert tagadnak hivatalosan MINDENT ami barmifele meghokkento ujdonsaggal jonne elo.
Igyekszek izgalmas tartalmakkal szolgalni es kulturalt modon beszelgetni a temarol. Ha erdektelen a dolog a kerlek jelezd. Koszonom.