Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • IXEMGabeo
    ha le kéne írnom magam akkor minden jót el tudnék mondani kivéve pont azt, hogy magabiztos lennék. A jellemem gyerekkoromtól kezdve ugyanolyan, a kamaszkor se változtatott meg határozott célom volt, h legyek vki tanultam meg minden...külsőre 2 vagy 3 évvel fiatalabbnak tűnök, de ez se lenne ok. Szeretek és tudok is a csajokkal dumálni minden megvan még olyan is volt h Ukrajnába elmentem egy csajért, 6 hónapos beszélgetés után hátha összejön valami ott pl csak a távolság miatt veszítettem, de mondta h milyen bátor voltam, h képes voltam olyan messzire elmenni érte. Szval vannak dolgok amikben nagyott nőttem vkik szemében, de mégis olyan érzésem van mintha tőlem mindig is tartózkodtak volna, talán az az érzés h nem tudják elképzelni velem milyen az ágyban sztem. xD Csak hát elég frusztráló és természetesen a rengeteg csalódás hatására mindig felmerül a kérdés h érdemes e még próbálkozni? sztem még az is benne lehet a dologban h egy picit belsőre válogatós vagyok, külsőre nem annyira.