• Atisz #34
    Sean Penn nagyon nagy színész, simán említhető De Niro-val és Hanks-szel egy lapon. Én Rourke-ra vagy Langellára számítottam, elfeljtve hogy a Milk ugyebár homo témájú és mint tudjuk, ha a film a holocaustot, a homszexualitást vagy vmilyen más devianciát állít a középpontba, akkor szinte tuti nyerő. Nem mondom az ilyen jellegű filmben valóban nagyobb az esély a komoly játékra mint az egyéb témájú filmekben...
    A legjobb betétdal + zene mindig az Oscar rákfenéje (ki kéne már húzni), iszonyat módon belehúznak minden évben, az utolsó értékelhető darab, a "My Heart Will Go On" óta tényleg mintha halláskárosultak ítélkeznének.
    Be lehetne végre tenni viszont a legjobb sorozat kategóriát, hamár így is ilyen tömegek (legalábbis a nézettségi adatok szerint - amik ugyebár ellenőrizhetetlenek) nézik őket.
    Penelopé Cruz-t méltatni az akcentusa miatt szerintem botorság (elvégre spanyol, tehát a hétköznapi életben is így beszél), azt a díjat is átgondoltam volna.

    Alapjában véve jó volt a ceremónia, sok érdekesség volt az átvezetőkben, kevés volt az üresjárat. Tényleg látszott, hogy lecserélték az évek óta túlságosan elkényelmesedett produceri gárdát.