diablo1336#15
Én igazság szerint H.L.-t meg főszereplú kategoriába inditottam volna(ha lehetet volna) ,mert ott is bezsákolja. Tavalyi év legnagyobb alakitását kétségkivül ő alakitotta,persze maga a figura akit játszott is kellett hozzá. Én gettó milliomost láttam pont az oscar napján, nekem tetszett, de sajna nem tudnám többször megnézni,mert tudom a végét és nem poénos film hanem kökemény életről szól. De megérdemelt a legjobb film dija. Legjobb zene? hát az eléggé necces sztem is. Vágások jok voltak többiről nem tudok nyilatkozni. Viszont animációs film szerintem egyértelműen a Wall-e.Volt-ot csak félig kung-fu pandát meg végig láttam. De ahogy meg lett csinálva a Wall-e az nagyon jó és azért a téma is sztem alkalomhoz illő,érdekes témát dolgott fel.Arról ne is beszéljünk h lehet sokaknak azért nem tetszik mert ugye Wall-e csak két szót ismer, a wall-e-t és a évát(E.V.A.). Nekem ezért tetszett főleg ,mert kevés a beszéd tökéletes animáció és érzelem ábrázolás. Nekem Wall-e láttán egyből Shrekből a csizmás kandur jut eszembe amikor olyan szépen nézz:D nah mind1 lényeg h nekem sokkal jobban tetszett a Wall-e,több a mondani valója ,igaz kung-fu pandát és a voltot is többször lehet megnézni mert popcorn rajzfilm:D természetesen mindegyik tetszett