• berserk87
    Most nagyon sokan winnie oldalára álltak, pedig most nincs igaza és csak okoskodik. Olyan érzésem van, hogy csak bele akart kötni valakibe és még hülyeséget is ír.

pepe792 csak tényt közölt, hogy azért esik a sorozatoknak a nézettsége meg rosszak - és ez így is van. Két részig bírtam nézni és végig szenvedtem. Részenként 20 hülyeség volt benne. Egyszerűen élvezhetetlen, szóval ez egy rossz sorozat.

"1. ezzel arra célzol, hogy a sorozatnak, a minimális mércét sem éri el, annak esik a nézettsége? nem sok sorozatot láthattál akkor:)"

Ez meg akkora egy baromság, már megbocsáss. Egyértelmű, ha valami rossz, akkor esik a nézettsége. Az emberek nem hülyék és nem néznek olyan filmet ami szerintük rossz. Persze ez izlés kérdése, de ha már ilyen sok ember szerint rossz, akkor az nem rossz?:P

Az ilyen kritikán aluli sorozatokat meg igenis fejezzék be. Ez a normális szerintem. Nem dől össze a világ ha egy sorozattal kevesebb lesz. Aki szerette az talál majd mást. Ennél például tucatszámra lehet jobbat találni.