FlyingV#42
ismét bebizonyosodik, hogy nagoyn bénán fogalmazok :)
szóval egyszerre 15, nagy erőforrásigényű programot bármikor megnyitok Vista alatt is, csak egy azonos, közepes notebook hardveren (MacBook Black 4.1) a Vista natív módban is kihal egy taskváltás közben/hosszú percekkel többet gondolkodik indításkor, mint a Mac OS, ettől függetlenül hülyeség volt idekeverni, elnézést a flémkeltésért.
Nem foglalkoztam 1-2 hétnél többet a Win7-tel, nincs is fent most a gépemen és megszokásból azt a részt nem 'teszteltem', de valaki legyen kedves megmondani, a sleep funkció még mindig használhatatlan? Pl egy hónapig nem restart/nem kikapcs, hanem csak pl noti kijelzője lehajt, majd ha kell felhajt módon használva a gépet röccenésre indul, nem gondolkozik, visszatölt mindent úgy ahogy volt?? Mert még ez a másik, amit nagyon várnék a kíndóztól (gonosz mód off:) )
gettoharcos2: amennyiben képes vagy rá, szerintem sokunk kíváncsi lenne a mélyreható szakmai elemzésedre.. Mivel ez egy régebbi hír, nem járnak ide annyian, valszeg erre a hsz-emre sem fog érkezni válasz, szóval akár ide is jöhet :) Mert valahogy mindig csak mellébeszélsz :P