FlyingV#27
nálam egyszerre 15 program van megnyitva, köztük Adobe * CS3, ezt nem tudnám Windows alatt megcsinálni :)
Az Aero kihasználja bizony, viszont mondjuk egy Adobe Photoshop alatti renderelés nem, vagy nem is tudom, tehát egy tök általánosan megírt program, amelyik nem tartalmaz a GPU-ra vonatkozó kódot, nem fog profitálni a GPU teljesítményéből, holott lehet, hogy tudna. Igaz, ez még Leo-n is így van, de Snow Leo érdekes lesz ebből a szempontból.
A 64 bit- 32 bit driveres dolog is egyértelmű, nem tudok fogalmazni úgy látszik, én arra gondoltam, hogy (bár így visszaolvasva tényleg nem ez jött le :) ), ez egy elmozdulás abba az irányba, hogy ellenőrizetlen dzsunka kódhalmaz ne barmolhassa szét a rendszert és CSAKIS ellenőrzött drivert lehessen telepíteni - és ezt a rendszert ne kerülhesse meg semmilyen módon (legalábbis legális módon) senki. És erre mondtam azt, hogy talán a Win8-ra fogunk ebből ténylegesen profitálni :)
Annyira régen használtam Win-t, hogy tegnap másfél órát cs:s-eztem, afféle hétvégi sziesztaként :P
Mellesleg én is ezt is akartam mondani, sokan vannak úgy, hogy a Vistát utálják és félnek tőle, mint a tűztöl, míg a lényegében 'befejezett' (bár ez nagyon rossz fogalmazás) Vista, azaz a Windows Seven az ugyanezek fejében afféle csodaként van számon tartva.