• FlyingV
    amúgy tök jó a cím: elözetese helyet e l337 zetese van xD ENNYI KOCKÁT! :D

gettoharcos2: mindig örömmel olvassuk a szakmailag megalapozott, tényfeltáró, intellektuális orgazmust okozó hozzászólásaidat.

Amúgy mókás, hogy egy lényegében 'átszkinelt', egy-két plusz feature-rel megtámogatott Vistától várja minden olyan a megváltást, aki rühellte a Vistát :) Én Mac-es vagyok, de szeretem :P Nekem a Win7 az inkább, amelyik nem jön be.

Az meg, hogy gyorsabb lesz-e vagy lasabb: MS-nél sohasem lehet tudni, értem én mit akarsz mondani Ravkin, csak valahogy ez az ok-okozat, hogy az MS azt mondta, hogy a Win7 gyorsabb lesz, mint a Vista=tényleg gyorsabb lesz, ez kb az, amit a nagy Win/Lin fanok szoktak mondani az epölösökre ~ amit sztívi bácsi mond, azt szó szerint be is vesszük ..

A legroszabb dolog, ami miatt csalódott vagyok a Win7-tel kapcsolatban az az amúgy, hogy még mindig nem szempont az, hogy egyszerre 4-5+ programot egy 'közepes' gép elbírjon röccenésmentesen.. Vagy lehet csak én vagyok kancsal, de ezirányú törekvéseket még mindig nem látok.. Meg benne lehetne a Linux/Mac OS-hez hasonló (bár ez utóbbiban egyetértek, elég égő módon jó későn jelent meg) több virtuális asztalos (vagy képernyős) rendszer. Ja és szívesen látnék, egy az Exposé-hez hasonlóan jó ablakrendszerező megoldást, ez az Aero inkább csicsa (minthogy a Win7 amiatt sem tetszik, mert a Vistához képest is sokkal csicsásabb, pedig ez előbbi is már kezdett átesni a ló túloldalára), mint használható. És ugyan nem feltétlen a külső a fő ismérve a jó operációs rendszernek, de munka közben/az első nagy 'álleejtés' után (már akinek ilyentől le esik az álla) eléggé zavaró tud lenni szerintem.