• smaszi
    Én sem mondanám, hogy buták, csak fáradtak, egyszerűen nincs energiájuk hozzá, h. 30-40 csatorna közül válogassanak, inkább nézik a "jól bevált" adókat, ahol (azért most mindenki tegye a szívére a kezét)azért valljuk be: néha botrányosan alacsony színvonalú műsorok kerülnek adásba...
    Félre ne értsetek, nem azt mondom, h. az m1-en űberfaxa műsorok/sorozatok mennek, de azért egy Győzike sóót még a szlovák nyelvű nemzeti műsor is űberli értelem terén (pedig nem értem mit beszélnek ) És aki szereti nézni az miért nézi pölö? Csak egy ésszerű választ kérnék! Mert amit a (sajnos agyonjátszott) bemutatókból látok, hát az engem épp arra sarkal, h. még véletlenül se ragadjak le egy rész erejéig sem (nem, nem nézem, és nem is akarom)! De aki nézi, az mondja már meg miért teszi...azért h. ennek az ingyenélő embernek még több önbizalma és pénze legyen? Mert (és még mindig hangsúlyozom: nem nézem) az előzetesekből nekem az jön le, h. hú de jó szétverni a berendezést, veszekedni az asszonnyal, üvöltözni, minden ésszerű ok nélkül trágár módon beszélni csak azért mert én cigány vagyok...És a(sokak által hangoztatott tény) "műsor" után felvenni a nagy pénzeket... Mire jó ez?
    Mert én ezen nem szórakoznék, hanem szomorkodnék, h még egy tehetségtelen emberből faragtak sztárt (ha úgy tetszik: celebet)!!! És most jönne a Kiszel, de már megint csak felmegy az ember agyvize, inkább nézem a Beugrót az m1 -en...