• cousin333
    "Ja, és nálam az ACID tesztek olyanok, mint a 3DMark. Egy szintetikus progi, és én nem olyannal szoktam játszani."

Lehet ezen gúnyolódni, csak nem érdemes. Valóban nem vele játszol, de összességében egy hiteles és _viszonylag_ pontos indikátora a teljesítménynek. Ha egy GPU mondjuk 2-szer akkora pontszámot kap, mint a másik, akkor biztos lehetsz abban, hogy a játékokban is sokkal erősebb lesz. Namost a mai böngészők stabil verziói 3-4x több pontot kapnak ACID-on, mint az IE8... Az egyébként valóban inkább csak érdekesség, hogy 79 pont, vagy 85, de mint láthatod, itt sokkal nagyobb különbségről van szó, és arról, hogy az egyik "játékos" durván kilóg a többi közül.

"és használom továbbra is az IE7-et (általános használat),"

Ez természetesen szíved joga, de ha a mai honlapok kihasználnák mindazt, amit a webes szanványok nyújtani képesek, és a szabványok (vagy ajánlások, tök mindegy) mentén készülnének, akkor szerintem elég hamar leszoknál az IE-ről, mert problémák tömegébe futnál bele (lásd a cikket). Hogy ez eddig nem következett be, az egyedül a Windows piaci súlyának köszönhető és nem pedig az IE nagyszerűségének.