• peat666
    Ácsi, én csak annyit írtam hogy előbb belerakta majd kiszedte a sony. Ez így unfair, vagy tudja vagy ne, de ne ugráljanak össze vissza az álláspontokkal. A konzol nem olyan (eddig nem olyanok..de rossz előérzetem van) hogy egyik le tudja játszani másik pedig nem a játékot, azonos elnevezés alatt. Ezt a piacra dobás előtt el kellett volna dönteni. Arról nem beszélve, hogy aki most szeretne belépni a sony konzolvásárlói közé az miért szívjon? Van egy ára a ps3-nak, no de ha megnézed mennyi egy új ps2, akkor szerintem te is megérted miért koptatom a bill.-et. Legalább árazta volna le a sony ps2-őt, de nem tette, finoman szólva. Pedig ps2-őn sok olyan cím van ami után kullognak a mai játékok, így értelme lett volna az első verziós ps3-nak szerintem, de ha nem akkor az igényfelmérést baszták el. Lehet túl sokan fontosnak tartották ezt hogy belerakta, csak aztán jött az árverseny/igényváltozás, amit nem tudhatunk.
    A 3-as pontod pont ezért röhejes, honnan tudod kinek, mennyi főnek mi és mennyire fontos, itt, USA-ban, Japánban? Na ez a fanboyoskodás, amikor az egyéni véleményedet egy csoportra húzod rá. Úgy hogy nem is vagy játékos :)

Az átírásban lehet, sőt igazad van szerintem, a probléma az hogy a legtöbb játékot multinak írják alapból, így rosszul fogalmaztam. Játékfejlesztésnek ha nekiállnak és lesz egy szép nagy szémú x360 potenciális vásárló akkor nem kérdés, hogy lesz-e játéktámogatás vagy sem. De az előző x-hez hasonlítani a mostanit igen merész, elsődlegesen arra reagáltam, ha elolvasod narumont.

A kisebb kapacitásra meg nem adok igazat addig, amíg a mgs4 kapcsán nyilatkozták egyedül hogy kell a blu(ott sem maga a játék hanem inkább a jellege által, mint átvezetők), meg a doom ősatya a spéci grafikus motorjával. Meg kb 10 óra játék után kibírom hogy beteszem a play disc2-őt részemről, amúgy is többet cserélgetem a lemezt, viszont 3 lemezen biztos drágább a kiadónak a játék, ez is tény, azonban már van 3 lemezes játék a piacon és senki nem panaszkodott rá. Szóval a gyakorlat itt mást mutat...na meg hogy filmet akarnak rakni blu-ra, mert marad hely hír megvan még? :) Sony belátta hogy sok a fölös hely a legtöbb esetben.
    Kicsi realizmust és mindjárt más.