Angels and Demons
  • Gladiator
    A topikot a filmnek nyitottam, de a konyvvel kapcsolatban is lenne par kerdesem.

Szombaton lattam a film bemutatojat, es gondoltam meg gyorsan kiolvasom a konyvet, mielott a mozikba kerulne. Ket perce fejeztem be... Bar szerintem a Da Vinci Kod sokkal jobb, azert ez se volt unalmas, bar a vege mar kicsit sok volt, es kiszamithato.

Par kerdes a konyvvel kapcsolatban (SPOILER)

Amikor Langdon fent van annak az erodnek a tetejeben, hogy kiszabaditsa Vittoriat, akkor a Hassassin azt mondja, hogy a camerlengo (nem tudom mi magyarul, angolul olvastam. mindenesetre a camerlengo a volt papa fia). Tehat azt mondja, hogy a camerlengo is meg lesz jelolve, epp most erkezik hozza Janus. Na most camerlengo = Janus? Mert hogy sajat magat jelolte meg. Meg akkor minek erkezne hozza?

Meg akkor vegulis hogy tudtak ellopni az "antimatter"-t a CERN-bol? Katonak orzik a bejaratot, mikor pl. az elejen is bement Langon, meg kellett mondania kihez megy. Tehat ha a camerlengo lopta el, akkor meg kellett mondania, hogy Leonardoval talalkozik, tehat onnan nem lehetett nehez kitalalni kesobb, hogy ki olhette meg. Na mind1.

Meg volt meg amit nem nagyon ertettem, de most nem jut eszembe.

Film

TRAILER

Egy csomo kepet nem tudok beazonositani. Pl. 1:55-nel egy "Pápa logot" (ket kulcs keresztben) formalo valamivel akarnak valakit megegetni. Ilyen resz nem is volt benne. Vagy amikor az utcan felrobban valami 0:52-nel, arra sem emlekszem. Se 1:09-et, se 1:11-et nem tudom beloni...

Na mind1. Mindesetre trailerbol itelve jo kis film lesz, bar a Da Vinci Kodnak is jo volt a bemutatoja, megis hatalmas csalodas lett belole. Kar...