A nagy OS vita, ki mire esküszik?Xp,Vista,Linux,Osx? melyik a jó és miért?vagy épp miért rossz?
-
Én a Win98-at útáltam a legjobban eddig :)
Soha más OS nem fagyott meg kékhalálozott nekem annyit mint az.
Utánna Xp megváltás volt, és most lesz májusban 2 éve hogy Vista-t használok. Laptophoz adták, végül voltam olyan merész hogy nem Xp-vel kértem, és nem bántam meg. Eleinte voltak kissebb fennakadások driver-ügyileg, de ez kb 1 hónapig tartott, azóta flottul működik, egyáltalán nem mondanám hogy az Xp kiforrottabb. Nekem egyszer sem fordult meg a fejemben hogy visszaváltsak rá. Próbáltam a Win7 betajat, nagyon ígéretesnek tűnik.
Habár világéletemben Win-t használtam, azt elismerem hogy az OSX nagyon sok tekintetben sokkal jobb. Több ismerősömnek is van Mac-je, használtam már őket elég sokat, ez alapján kijelentem hogy az OSX az Xp és Vista-tól egyértelműen jobb alap felhasználásra. Munkára viszont csak akkor ha az kreatív (media, művészet, stb), egyébként irodai munkára a Win (office) jobb.
A Win7 szűkíti a két OS közötti hézagot, nagy előrelépésnek tűnik, de kényelmi funkciókban még mindig le van maradva OSX-hez képest (spaces, exposé, stb).