• cousin333
    #65
    "Egy kattintás és választhatsz kategóriák szerint, a telepítése pedig a biztonsági figyelmeztetés miatt tart 1 helyett 3sec-ig.(Amit ki is lehet kapcsolni.)"

    Tehát nem egy kattintás... amúgy ma :P

    "Gondolom megbocsájtod ha én ezt nem tartom reprezentatív mérésnek"

    Persze, de nem is annak szántam, hanem példának. Az alapvető állításom az volt, hogy a jelenleg FF-et használók igen jelentős része egyáltalán nem, vagy csak alig használ kiegészítőket.

    "Arra, hogy több millió ember feliratkozott erre a rekordkísérletre és még aznap letöltötte és telepítette."

    Ez most komoly? Ha a Tescoban leértékelve adják a rózsaszín keszeget, akkor is tömegek nyomulnak rá. Ettől sem a keszeg, sem a Tesco nem lesz jobb.

    "Bocsásd meg a Mozillanak, hogy nem tudja követni te hol és mikor mit telepítesz, ők csak az ip-t tudják nézni. De ha rendelkezésedre áll ilyen technológia, nyugodtan megmutathatod nekik"

    Mindössze annyt szerettem volna ezzel mondani, hogy az, hogy sokat letöltenek, nem jelenti azt, hogy mindenki letölt, hanem az is lehetséges, hogy egyesek sokszor, sok helyen, mások meg egyszer sem. Amúgy mennyi volt a rekord? Valami 8 millió letöltés? Ekkora publicitás mellett, amit ez kapott, >1 milliárd netező mellett? Hát, ha szerinted ez bombasztikus... Amúgy meg az, hogy letölti, nem jelenti azt, hogy fel is teszi, vagy azt hogy 10 perc után nem törli le.

    "Te azt írtad, hogy ne tekintsük a Firefox szerves részeként a kiegészítőket."

    Én ilyet nem mondtam. Csak azt, hogy mivel szerintem az FF felhasználók java része <=3 kiegészítőt használ, ezért főként az alap funkciókat kellene összevetni.

    A fejlesztők nyilván annak tekintik (rosszmájúan megjegyezhetnénk, hogy megiratják mással a böngészőt), a lelkes és hozzáérttő felhasználók is. De az átlag már nem hinném. Ez persze az én feltételezésem, de várom a hiteles cáfolatot...