• Narxis
    #62
    "Egy kattintás mihez? Hogy feljöjjön egy lista. De innen választani, letölteni, telepíteni az már sokkal hosszadalmasabb."

    Egy kattintás és választhatsz kategóriák szerint, a telepítése pedig a biztonsági figyelmeztetés miatt tart 1 helyett 3sec-ig.(Amit ki is lehet kapcsolni.) Mikor használtál utoljára Firefox-ot? :S

    "Hát én ezt nem hinném. A rendszergazda felteszi, az "PC-guru" ismerős Windows-t telepít (és a végén felteszi)... stb. utóbbit én is csináltam. A két ok, ami miatt kiegészítő van rajta: 1. én feltettem 1-2-t, 2. nem tetszett nekik az FF3 címsávja, ezért felkerült egy olyan kieg, ami az FF2-ét szimulálja..."

    Gondolom megbocsájtod ha én ezt nem tartom reprezentatív mérésnek. :)

    "Mire? Erre a hype-ra, ami körülvette, meg a hitelesített, korábban sosem létező kategóriában elért első helyre? A marketing jó, de ettől még nem lett jobb az FF3, és szerintem a kiegészítők letöltése sem sokkal."

    Arra, hogy több millió ember feliratkozott erre a rekordkísérletre és még aznap letöltötte és telepítette.

    "Igen, ha 2-3 gépre letöltöm az FF-et, az ugyanennyi letöltésnek számít. Ha mindhez felteszem a kedvenc kiegészítőimet, akkor az rengeteg letöltés. Pláne, ha próbálgatom őket, és a leszedett 20-ból csak 2-3-at tartok meg."

    Bocsásd meg a Mozillanak, hogy nem tudja követni te hol és mikor mit telepítesz, ők csak az ip-t tudják nézni. De ha rendelkezésedre áll ilyen technológia, nyugodtan megmutathatod nekik.

    "Továbbra is fenntartom, hogy keveset használnak az emberek, és amíg nincs az ellenkezőjéről hiteles statisztikád, addig kár erről vitázni."

    Kár, hogy nem ezt írtad korábban. Te azt írtad, hogy ne tekintsük a Firefox szerves részeként a kiegészítőket. Márpedig annak tekintjük. Ezen tényleg kár vitázni.