• mcganyol
    "Hangsúlyozta azt is: a program éles működtetése anélkül történt, hogy megfelelő lett volna a tesztje."
    Ezen a szinten szerintem ez nem elfogadható.

pont én is arra próbáltam rávilágítani, hogy a két projekt (a webshop meg az ügyfélkapu) nem összehasonlítható kaliber. ennek ellenére pont olyan hibát követtek el, ami egy kis garázscég részéről is megmosolyogtató.

"Dedinszky Ferenc szerint a hibát emberi mulasztás és a szabályok, illetve az eljárásrend többszöri megsértése okozta."
    Tehát valószínűleg ki van ez jól találva, csak éppen jött Peti aki tudta a root jelszót és installált egy modult, mert azt hitte, az úgy majd jó lesz. Aztán szóltak is, hogy nem jó, de ő kattintott hármat neki működött, úgyhogy nem csinált semmit.

ez a vicc kategória szerintem ilyen kalibernél. Mintha a tankból kifogyott volna a benzin, mert bevetés elött elfelejtették megtankolni... pont azért kerülnek ezek a dologok ilyen mocskos sokba, hogy _működjenek_.

hogy a vezető elviszi a balhét azt viszont korrektnek tartom (mégha valószínű nem is rajta múlt).