• rigidus
    #26
    "Ne is tarcsá itten nyelvtan órát, lyó?"

    Koszonom, emlekszem en is... igy kezdodott a hozzaszolasom.

    "És ha már nyelvtanozó, akkor raktyá rá ékezetet a mondatodra, lyó?"

    1. Nem jo, de egyebkent ha mar a mai napi serelmeid utan nem volt kibe belehuznod a retkes labadat, akkor legalabb mar valahogy burkoltan kene, hogy nem reklamozod a rosszindulatot. (Ezek szerint ez teged nem is zavar.)

    2. Ha meg veszed a fardsagot hogy szandekosan lecsereled a pontos "j"-ket a mondataidban "ly"-ra egy olyan hozzaszolasban ahol a nyelvtanorat szandekosan irjak kulon akkor talan okosabb lenne a groteszk humorodat magadban tartani es felismerni a hasonlo celzatot.

    "És ha meg külföldiül csinát billentyűzeted vaaan, akkor meg tanuld meg az altkódokat, hoty nyavajoghassá az ékezetek miatt, lyóóó?"

    3. Az alt-kodokat nagyjabol 15 eve almombol felebresztve is ismerem, ugyhogy a nagyszeru otlet elvetve... Evek ota nem hasznalom es a Dalai Lama elso unokatestvere kedveert se fogok felbena kezekkel + ceruzavegekkel ket valtobillentyun tornaszni a laptopon es vadaszni az atlosan alfabetikus billentyuzetekre zsufolt numerikusakat, nemhogy egy telitarral celtablat keresgelo, cipojet masokon fenyezo forumozoert akit senki nem kenyszerit, hogy olvassa.

    4. Nem az ekezetekert "nyavajogtam", hanem azert mert a forumozo cseszegetni kezde a cikkirot a semmiert.

    5. Ha a foldrajzi tartozkodasi helyzettemmel es/vagy az ekezeteimmel tovabbra is problemad van (immaron masodszor!) akkor a hozzaszolasaim elkerulese meg mindig egy nyitott alternativa szamodra.

    6. Viszont ha meg igy is elfojthatatlan kenyszert erzel, hogy olvasd a hozzaszolasaimat es valakire ill. esetleg a tobbi bekes, vagy netan nehany offenziv forumozot helyretevore rendszeresen bicskat nyitogassal, akkor meg kell keresni vele egy pszihologust mert ennek neve van: manias depresszio + uldozesi mania.

    (Reszedrol a kozosseg demoralizalasa iranyulo kesztetes pedig errefel nem uj felfedezes. Tobb eve itt vagyok a forumokban, de en meg tisztan joindulattal, segito vagy epito szandeku hozzaszolasodra nem emlekszem. Ettol meg persze lehet, hogy akad ilyen, csak ritka mint az Egyenlito menten a jegtakaro.)

    A fentieket pedig minden hatso szandekot mellozve kerem toled, nem csak a sajat nevemben, hanem mindazon forumozok neveben akikbe rendszeresen "belebotlassz".

    Koszonom.