• FefeeX
    #23
    Nézni ugyan nem néztem, csak hallgattam gépezés közben :) De van benn egy olyan irritáló női hang, ami szerintem lehúzza az egészet (talán Sarah az, ha jól emlékszem, szerintem abszolút nem illik a karakterhez)

    Elszúrni nem lehet a szinkront? Lost például a leggázabb amit eddig néztem. Sayidnak nincs semmi akcentusa, mint Jin és Sun is folyékonyan beszél - magyarul. Persze, ha valaki csak magyarul látta ez lehet nem tűnik fel neki...

    Ellenpélda a Smallville és a Kyle XY, amiben pl Smallvillehez nagyon jó hangokat válogattak, Kyle-nál pedig pont azt nehezményeztem hogy egy ilyen fiatal fickónak hogy van ilyen mély eredeti hangja... (persze ugye ezzel meg aztán abszolúte semmit nem lehet kezdeni :) )

    Egyébként a szinkron elég emberfüggő, szóval írom azt hogy ez van szerintem :)

    A sorozat összehúzást meg, hááát... Smallville egy különös kérdés. Persze nekem is eszembe jut pár baromság, hogy a kopaszcsávó hogy lett hajas (beültetéssel pl), hogy Lois hogyhogy nem ismeri Klarkot (L&K) és hogy az események miért másképp történnek egyikben mint másikban (mert ugye L&K elején kezd planetnél) - ezt meg ilyen párhuzamos univerzum elmélettel lehetne magyarázni, node szerintem ha össze akarnák kötni ilyenekkel, annak óriási presztízsbukta lenne a vége (össze lehet kötni, csak az eredmény nem éppen lesz normális)