• AbyssLord
    #46
    de tényleg!
    Nem igaz, hogy az emberek nem képesek felfogni, hogy pontosan az ilyen mentalitás miatt nem fognak a sötétebb bőrszínű magyarok (igen, ők is magyarok, mint te vagy én) kikerülni a slamasztikából.
    A rendőrfőnök beszólásával is pusztán annyi a gond, hogy ő egy közszereplő, aki vélemény formálásra képes. És ha ilyeneket mond, akkor a sötétebb bőrűeket mélyebbre süllyeszti, mint amennyire most vannak.
    Próbáljuk már meg kulturált emberként viselkedni, és ne egy amőba agyi szintjén, akinek a fő célja, hogy megkajáljon mindenkit, aki nem úgy néz ki mint ő.
    Amúgy nem is értem, hogy a téma hogyan keveredett ide egy takarító robotról. Bár továbbra sem értem, hogy miért egy robottal akarnak takarítani, amikor ezer szám vannak munkanélküliek, akik ugyan olyan jól elvégzik azt a munkát. Igaz őket meg kéne fizetni, de őket nem is tudnák ellopni, megrongálni, stb.
    Tök jó, hogy fejlődik a technológia, de azért a realitások talaján kéne maradni.
    Amúgy a rongálók ellen is lehetne védekezni. Pl magasfeszültség az utcatáblába? :) És nem az ipari áramra gondolok itt, hanem egy sima elektromos sokkolóra. És ugyanilyen elektromos sokkoló mehetne a köztéri szobrokba, fém kerítésekbe, utcatáblákba, és egyéb tapizást nem igénylő, potenciális rongálást szenvedő tárgyakba.
    Amúgy, hogy ne csak sírjunk, az új kombínó villamosok szerintem tök jó állapotban vannak még mindig. Ráadásul van rajta elég állóhely is, magas légtér amitől még tömegben sem kezdesz fuldokolni, alacsony padló. Nemrég tolókocsist láttam ilyen villamosra gond nélkül egyedül felszállni. Ráadásul az összes megállót is felújították a villamosokkal. Tehát ez szerintem jó húzás volt a békávától.