Landor#917
tessék itt a nyelvhű fordítás, nem tudom mit elégedetlenkedtek :DD
dedikált szerver QnA:
Dedikált szerver GYIK Battlefield: Bad Company 2 PC
Lesz-e lehetőség, hogy legyen egy saját dedikált szerver? Igen, a DICE lesz megbízható partnerek adatközpontok világszerte, hogy Ön képes lesz arra, hogy egy dedikált szerver bérleti díj, hogy biztosítja, hogy mindig van egy minőségi kiszolgáló a régióban.
Mennyibe kerül a bérlés egy dedikált szerver Battlefield: Bad Company 2? Mert ezek által nyújtott megbízható partnerek nem tudunk válaszolni, de lesznek ára meglehetősen szerint a piacon.
Tudom irányítani a kiszolgáló távoli admin tools? Igen, akkor képesek kezelni a szerveren keresztül távoli eszközöket admin aminek köszönhetően a kiszolgáló, ahogy csak jólesik.
Van-e lehetőség, hogy az én egy saját szerver nevét? Igen, Ön képes lesz arra, hogy a szerver nevét, amit akar.
Leszek, hogy legyen egy tartalék listát a saját szerver? Igen, akkor lesz képes fenntartani egy korlátozott mennyiségű tárhely a szerveren, ha nyilvános, akiknek valaha is tetszik.
Vagyok képes fogadni egy magán-meccsre? Igen, akkor képes lesz jelszóval védeni a szerverre.
Van-e olyan kliens-szerver böngésző használatát a megtekintéshez szerver listák? Igen, az ügyfelek a PC-n lesz egy teljes szerver böngészőt, hogy jelölje ki a kiszolgálót, hogy szeretne játszani.
Tudok keresni soraiban és jutalmazza az én bérelt szerver? Igen! Ön képes lesz futtatni a kiszolgálón rangú lehetővé téve, hogy még mindig keresnek kinyitja, a jutalmak, és a fogadó szerver, hogy mindenki élvezni.
Vannak PC ügyfelek fogják tenni a mérkőzést szerverek? Nem, PC-ügyfelek használják szerver böngészőt és szűrési lehetőséget.
Lesz egy anti-cheat követelmény? Igen, minden dedikált szerverek és kliensek PC-n lesz szükség, hogy az anti-cheat szoftver fut mindenkor.
ráhasaltak the very topic since learned that there will be no MW2be :D