• attiGT
    Sziasztok, egy picit off lesz de megpróbálkozom vele. Van egy ilyen konfigom:

Alaplap: Gigabyte EP35-DS3L
    CPU: Intel Core2Duo E7300 @ 2.66 GHz
    GPU: Nvidia GeForce 9600GT 1GB
    Memória: 4GB DDR2
    + LG TV monitor 1680*1050-es felbontással.

1280*720-ban játszom, minden low, kivéve az over-undergrowth mediumon van, AA/AF=1, DX9, habár csak tegnap óta, mert eddig DX10-ben játszottam, és semmivel sem volt lassúbb, sőt pályák elején, mikor épp beléptem, DX9-be 3mp-ig beakad elég rendesen...lényegtelen. Fraps szerint 25 fps alá nem igazán megy így, a maximum pedig 40 körül mozog. Legalább 2 napja bújom az internetet és utánaolvasgattam, találtam olyan embereket, akik ugyanilyen konfiggal játszanak, vagy nagyon hasonlóval, és jobb eredményt értek el, viszont overclockoltak elég szépen.
    Szeretnék megkérni valakit, aki ért hozzá, és számára nem kerülne sok időbe elmagyarázni nekem, vagy akár lépésről lépésre elmondani, hogyan tudok overclockolni. Külföldi oldalon linkeltek már nekem kezdő OC guide-okat, de szerény angol tudásom miatt nem szeretnék így belevágni. Próbáltam már csinálni, de sehogysem sikerült. Elfogadtattam BIOS-ban a beállításokat, újraindult a gép, majd mégegyszer kikapcsolt és újraindult, és akkor az eredeti beállítások voltak elfogadtatva, szóval nem értem vele semmit. Az a gond, hogy nem is tudom, hogyan kéne működjön ez az egész OC dolog, ezért számítanék valamelyikőtökre, aki ért hozzá esetleg.
    Előre is köszönöm!