• Prince23
    Látom nagyon unatkoztuk, akkor már legyen magyarul egy leírás a bétáról:

A Battlefield: Bad Comapy 2-ben a Bad Company csapat ismét az akció sűrűjében találja magát
    ahol minden fegyvert és járművet be kell vetniük a túlélés érdekében. Az akció soha nem látott erővel bontakozik ki, bemutatva egy olyan szintű gépesített hadviselést, melyet a modern harcászati játékokban eddig még nem tapasztalhatott meg senki ezelőtt.

A "B" század havas hegytetőkön, sűrű dzsungeleken és poros falvakon küzdi át magát. Halálos fegyverek hatalmas arzenáljával és egy nagy rakás jármű segítségével a csapat elindul a küldetésére. Készen állnak robbantani, lőni, felperzselni, kiírtani és véglegesen eltörölni bármit ami az útjukba kerül. A teljes megsemmisítés a játék lényege - akár online, akár offline -, az ellenség hamarosan megtanulja, nincs hová elbújnia.

A PlayStation 3 játékosoknak különleges élvezetekben lesz november 19-én, amikor a Bad Company 2 többjátékos béta elindul, csakis az ő kedvenc platforumjukra. A PC játékosoknak várniuk kell decemberig, míg az Xbox 360-at használók egy másfajta demóra számíthatnak a következő év elején.

Egy kis ízelítő a multiplayer béta verziójából: A játékosok a klasszikus Battlefield érzésre számíthatnak rengeteg járművel és aprólékosan kidolgozott földrajzzal az Arica Harbor pályán. Ez egy sivatagi pálya ahol az épületek egy földút mellett sorakoznak, ami kettészeli a színteret. Mikor alkalmam nyílt kipróbálni a pályát, én a Rush módot választottam. Itt egy támadó és egy védekező oldal játszik. A támadók feladata behatolni az ellenséges táborba és megsemmisíteni két aranyrúd tárolóhelyet. Ezt több módon is végre lehet hajtani. Beszivároghatunk a tárolóépületbe (vagy felrobbanthatjuk a falat és bemehetünk a saját készítésű ajtónkon) és beélesíthetünk egy adag C4-est, lőhetünk mindenre és dobálhatunk gránátokat, vagy bekopogathatunk egy tankkal, hogy kicsit felpörgessük a dolgokat.

A tankokon, hummerekeken és ATV-ken kívül melyek az Arica-ban vannak, található egy új jármű is, a kis UAV. Ez főleg felderítésre és korlátozott támadásra használható. Ugyan vannak benne rakéták, de sokáig tart míg újratölt és a felépítése nem kimondottan a harcok sűrűjéhez lett tervezve. A járművek javítására a legjobb az Engineer (én is ezt választottam), hisz a nála lévő szerszámkészlettel seperc alatt bármit megfoltoz, illetve tekitélyes tűzerőt képvisel a rakétavetővel a vállán. Mivel a pálya egy harc során telis-tele van ellenséges vagy szövetséges járművekkel, a képesség, hogy újra hadrendbe állítsuk őket nagyon hasznosnak bizonyulhat. A gránátok még mindig nem sok kárt okoznak a tankoknak (valami okból), tehát szükség lesz a rakétavetőre mikor az Arica homokjába gázolunk. Ez a pálya kitűnő nagy volumenű csatákra a járművek között.

A TOE rakétákkal megtűzdelt házak tetején, amelyek a főútra irányulnak, a játékosoknak remek lehetőségük van, hogy egy kis vérfürdőt rendezzenek. Az igazság az, hogy én magam jobban szeretek bepattanni egy tankba és átgázolni mindenen. Csalódott voltam mikor felfedeztem, hogy a verzió amelyet játszottam nem tartalmazta a csapattámogatást, amelyet ti majd november 19-én élvezhettek. Nehéz volt összedolgozni a csapattársakkal és egységes támadást indítani. Reméljük ez változik majd mikor a bétának vége. A gépesített harc nagysága amelyet láttam, ahogy a védőket egyre hátrébb szorították (ezáltal a harc új területeken folytatódott), lenyűgöző volt. Humveek ATV-k voltak az elsők amik először kezdték a harcot, és könnyű is volt leszámolni velük, de ahogy egy tank megjelent, elszabadult a pokol. Szerintem a rakétavetővel a házak között szlalomozás a legjobb taktika a tank ellen. A tanknak nagyon pontosan kell céloznia, hogy kilőjön az épületek közül míg házról házra osonok. Csak akkor kerültem bajba mikor a fedezékemül szolgáló házak szétomlottak a fejem fölül, ezáltal a fedezék kérdése kicsit kínossá vált.

Az Arica Harbor pálya nagyszerű ízelítőt ad a klasszikus Battlefield multiplayerből azoknak, akik eddig még nem tapasztalták. Rengeteg járművet tartalmaz relatíve kis helyen és az eredmény elég hatásos lehet. Az Arica Harbor pályát november 19-én szerezhetitek meg, ha PS3 játékosok vagytok, decemberben ha PC, és az XBOX 360-ast gyűrők egy másik demót kapnak majd a jövő év elején.

©2009 OGI.hu Official Game Information. Minden jog fenntartva.